KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN GENEL AYDINLATMA METNİ

Veri Sorumlusu: LİMKON Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

                               Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi OSB D-400 Karayolu No:41 Sarıçam/ADANA

LİMKON Gıda Sanayi ve Ti̇caret A.Ş. (“LİMKON”) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetleri çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Genel Aydınlatma Metni’ni hazırladık.


Çalışanlar

Çalışan Adayları

Stajyerler

Stajyer Adayı

Ziyaretçiler

Hissedar

Tedarikçi Çalışanı

Tedarikçi Yetkilisi

Alt Yüklenici Çalışanı

Müşteri

Potansiyel Müşteri

Çalışanlar

Çalışanlara ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler çalışanlarla fiziksel ve elektronik ortamda sağlanan aydınlatma metinleriyle paylaşılmaktadır.  Şirket İntranet’inde ve binamızda asılı panolarda yayınlanmakta ve olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

Çalışan Adayları


Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Ad

Soyad

Doğum Tarihi

İmza

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Çalışan Adayı/Stajyer/Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; basılı formlar, sözlü beyanlarınız, telefon, internet portalları (İş-Kur, Kariyer.net) vasıtasıyla toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Telefon Numarası

Elektronik Posta Adresi

Adres

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Çalışan Adayı/Stajyer/Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; basılı formlar, sözlü beyanlarınız, telefon, internet portalları (İş-Kur, Kariyer.net) vasıtasıyla toplanmaktadır.

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Özgeçmiş Bilgileri

Önceki İşten Ayrılış Sebebi ve Ücreti

Başvurulan Pozisyon Bilgisi

Seyahat Engeli Bilgisi

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Çalışan Adayı/Stajyer/Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; basılı formlar, sözlü beyanlarınız, telefon, internet portalları (İş-Kur, Kariyer.net) vasıtasıyla toplanmaktadır.

Mesleki Deneyim Bilgisi

İşlenen Kişisel Veriler

Sertifikalar Diploma Bilgileri

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çalışan Adayı/Stajyer/Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla işlenmektedir.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz, basılı ve elektronik formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

Stajyerler

Stajyerlere ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler stajyerlerimizle fiziksel ve elektronik ortamda sağlanan aydınlatma metinleriyle paylaşılmaktadır. Şirket İntranet’inde ve binamızda asılı panolarda yayınlanmakta ve olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır. LİMKON eski stajyeri iseniz işbu Aydınlatma Metni’nde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak stajyer olduğunuz dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin taleplerinizi iletebilir ve bilgi edinme haklarınızı kullanabilirsiniz.

Stajyer Adayları


Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Ad

Soyad

Doğum Tarihi

İmza

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Çalışan Adayı/Stajyer/Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz sözlü beyanlar ve basılı formlar aracılığıyla toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Telefon Numarası

Adres

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Çalışan Adayı/Stajyer/Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz sözlü beyanlar ve basılı formlar aracılığıyla toplanmaktadır.

Özgeçmiş Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Özgeçmiş Bilgileri

Staj Başlama/Bitiş Tarihi

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Çalışan Adayı/ Stajyer/ Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; basılı formlar, sözlü beyanlarınız, telefon, internet portalları (İş-Kur, Kariyer.net) vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

Mesleki Deneyim Bilgisi

İşlenen Kişisel Veriler

Sertifikalar

Diploma Bilgileri

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Çalışan Adayı/Stajyer/Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi için ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; basılı formlar, sözlü beyanlarınız, telefon, internet portalları (İş-Kur, Kariyer.net) vasıtasıyla toplanmaktadır.

Ziyaretçi


Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Ad

Soyad

Kimlik Numarası

Araç Plakası

İmza

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması ve Takibi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Taşınır Mal ve Kaynakların Güvenliğinin Takibi,  Fiziksel Mekân Güvenliğinin Temini, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; resmi belgeler ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

Fiziksel Mekan Güvenliği Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

CCTV Kamera Kayıtları

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Fiziksel Mekân Güvenliğinin Temini, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Taşınır Mal ve Kaynakların Güvenliğinin Takibi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıdaki kişisel verileriniz; CCTV kameraları ile toplanmaktadır.

Sağlık Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Son 24 Saat içinde yaşanan sağlık sorunu

Burun göz kulak akıntısı mevcudiyet bilgisi

Tifo

Paratifo

Salmonella

Amibik

Basillari

Stafilokok

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İş Sağlığı/Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

LİMKON olarak sağlık verilerinizi, yukarıda yer alan amaçlar doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen “Sağlık ve cinsel hayata ilişkin kişisel verilerin ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından ilgilinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebebine dayanarak işlemekteyiz.

Sağlık verilerinizin KVKK’nın 6. maddesinde belirlenen sınırlamalar haricinde işlenmesi ancak açık rızanıza bağlı olarak gerçekleşecektir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verilerinizsağlık raporları vasıtasıyla toplanmaktadır.

Hissedar Ortak


Hissedar/ortaklara ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler sadece çalışanlarımızın erişebileceği şekilde yayınlanmakta olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır. Limkon eski hissedar/ortağı iseniz dilerseniz işbu Aydınlatma Metninde yer alan başvuru yöntemlerinden birisini kullanarak işlenen kişisel verilerinize ilişkin taleplerinizi iletebilir ve haklarınızı kullanabilirsiniz.

Tedarikçi Çalışanı


Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Ad

Soyad

Kimlik Fotokopisi

İmza

Ehliyet Bilgileri

Plaka

Sosyal Güvenlik Sicil Numarası

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Taşınır Mal ve Kaynakların Güvenliğinin Takibi, Mal/Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması ve Takibi, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Fiziksel Mekân Güvenliğinin Temini, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi,Lojistik Faaliyetlerin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,  Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi,  Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; resmi belgeler, e-mail, şirket içi sistem ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Yerleşim Yeri Belgesi

Adresi

Elektronik Posta Adresi

İşyeri Adresi

Telefon Numarası

Cep Telefonu

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Taşınır Mal ve Kaynakların Güvenliğinin Takibi, Mal/ Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,  Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi,  Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; e-mail, şirket içi sistem ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Pozisyon/Unvan Bilgisi

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Mal/Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; şirket içi sistem, resmi yazılar, e-mail ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

Tedarikçi Yetkilisi


Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Ad

Soyad

İmza Sirküleri

Kimlik Numarası

Kimlik Fotokopisi

Ehliyet Bilgileri

Plaka Bilgileri

SGK Sicil No

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal/Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,  Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; sözlü beyanlar, şirket içi sistem, resmi belgeler ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Elektronik Posta Adresi

İşyeri Adresi

Telefon

Cep Telefonu

Adres

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal/Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Lojistik Faaliyetlerin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,  Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; sözlü beyanlar, şirket içi sistem, resmi belgeler, e-mail, ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Pozisyon/Ünvan

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi,  İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi, Mal/Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi,  Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Mal/Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin  Yürütülmesi, İş Sağlığı/Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Denetim/Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Görevlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi,  amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; sözlü beyanlar, şirket içi sistem, resmi belgeler, e-mail, ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Banka Hesap Bilgileri

Fatura Bilgileri

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ücret Politikasının Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Mal/ Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi,
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması, hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz şirket içi sistem, resmi belgeler, e-mail ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

Alt Yüklenici Çalışanı


Alt yüklenici çalışanlarına ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler sadece alt yüklenici çalışanlarımızın erişebileceği şekilde yayınlanmakta olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır. LİMKON eski alt yüklenici çalışanı isenizdilerseniz işbu Aydınlatma Metninde yer alan başvuru yöntemlerinden birisini kullanarak işlenen kişisel verilerinize ilişkin taleplerinizi iletebilir ve haklarınızı kullanabilirsiniz.

Müşteri


Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Ad

Soyad

İmza

İmza Sirküleri

Plaka Bilgileri

Sosyal Güvenlik Sicil Numarası

Kimlik Numarası

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Mal Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal/Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi,  Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,  Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; sözlü beyanlar, mailler, resmi belgeler, e-mail, şirket içi sistem, ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Cep telefonu

Telefon Numarası

Elektronik Posta Adres

İşyeri Adresi

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Mal Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal/ Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; sözlü beyanlar, e-mail, resmi belgeler, şirket içi sistem, ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Banka Hesap Bilgileri

Fatura Bilgileri

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal/ Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi,  Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,  Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi, Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen

  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; sözlü beyanlar, e-mail, resmi belgeler, şirket içi sistem, ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır

Potansiyel Müşteri


Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Ad

Soyad

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi,  İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal/Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün/ Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi  amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; sözlü beyanlar, e-mail, resmi belgeler, şirket içi sistem, ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Cep telefonu

Elektronik Posta Adresi

İşyeri Adres

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi/Denetimi,  İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal/ Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün/ Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi  amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, LİMKON tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz; sözlü beyanlar, e-mail, şirket içi sistem, ve basılı formlar vasıtasıyla toplanmaktadır.

Kişisel Verilerin Yurt İçinde Üçüncü Kişilerle Paylaşımı:

  • Şirket, kişisel veri işleme amaçları doğrultusunda gerekli güvenlik önlemlerini alarak ilgili kişinin kişisel verilerini ve özel nitelikli kişisel verilerini üçüncü kişilere aktarabilmektedir. Kişisel verilerin aktarılması konusunda KVKK’da öngörülen düzenlemelere ve KVK Kurulu tarafından alınan kararlara uygun bir şekilde hareket edilir.  Şirket meşru ve hukuka uygun kişisel veri işleme amaçları doğrultusunda aşağıda sayılan KVKK 5. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarından bir veya birkaçına dayalı ve sınırlı olarak kişisel verileri üçüncü kişilere aktarabilmektedir:
    • Kanunlarda kişisel verinin aktarılacağına ilişkin açık bir düzenleme var ise,
    • İlgili Kişi’nin veya başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu ise ve İlgili Kişi fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda ise veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmıyorsa;
    • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verinin aktarılması gerekli ise,
    • Şirket’in hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi için kişisel veri aktarımı zorunlu ise,
    • Kişisel veriler, İlgili Kişi tarafından alenileştirilmiş ise,
    • Kişisel veri aktarımı bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu ise,
    • İlgili Kişi’nin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, şirketin meşru menfaatleri için kişisel veri aktarımı zorunlu ise.

Özel nitelikli kişisel veriler bakımından ise ancak (i) sağlık ve cinsel hayat bilgisi dışındaki özel nitelikli veriler bakımından kanunlarda öngörülen hallerde; veya (ii) sağlık veya cinsel hayata ilişkin verilerde ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbi teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından üçüncü kişilerle paylaşılabilir.

Yukarıda sayılan hukuka uygunluk nedenleri saklı kalmak kaydıyla, kişisel veriler ve özel nitelikli veriler İlgili Kişi’nin açık rızası olmadan üçüncü kişilere aktarılmaz.

Kişisel Verilerin Yurtdışına Aktarımı:

Kişisel verileriniz yalnızca işbu aydınlatma metninde belirtilen kapsam ile sınırlı olarak;

  • Açık rıza vermeniz durumunda ya da
  • Veri aktarılacak ülkede yeterli korumanın bulunması durumunda veya
  • KVKK’da öngörülen hallerin mevcut olduğu ve aktarılacak ülkede yeterli korumanın bulunmamasına rağmen yeterli korumanın veri sorumluları tarafından taahhüt edilmesi ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun da izninin bulunması durumunda

kişisel verileriniz yurt dışına aktarılabilir.

Kişisel Verileriniz Ne Kadar Süre İle Saklanır?

Kişisel verileriniz, kanunda veya ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.

Kişisel Verileri İşlenen Veri Sahiplerinin Hakları ve Hakların Kullanılması:

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

Bilgi Talepleri:

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz İlgili Kişi Başvuru Formu aracılığıyla veya Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ (“Tebliğ”) uyarınca başvuruda bulunması gereken asgari unsurları içeren bir talep yazısı ile;

  • Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi OSB D-400 Karayolu No:41 Sarıçam/ADANA adresine göndererek,
  • Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi OSB D-400 Karayolu No:41 Sarıçam/ADANA adresinde yerleşik Limkon Gıda San. ve Tic. A.Ş.’ye bizzat başvurarak,
  • Yukarıda bahsi geçen başvuru bilgileri dahil olacak şekilde, kvkk_limkon@limak.com.tr adresine e-posta gönderilerek,
  • Kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi ve güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle limkongida@hs02.kep.tr kayıtlı elektronik posta adresimize göndererek veya
  • Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından ayrı bir yöntem belirlenmesi halinde bu yöntem ile

iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda isim, soyisim, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Kişisel Verilerinizin İşlenmesine İlişkin Talepleriniz Ne Kadar Sürede Cevaplanır?

Kişisel verilerinize ilişkin hak talepleriniz değerlendirilerek, bize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde olumlu ya da olumsuz olarak cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu ile gönderilir